| Strona domowa | Forum dyskusyjne | Katalog branżowy | Galeria zdjęć | Blogi |
![]() | |||||
| |||||
(#21)
|
(#22)
|
(#23)
|
(#24)
|
(#25)
|
(#26)
|
(#27)
|
(#28)
|
(#29)
|
(#30)
|
(#31)
|
| ???? ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 196 Branża: Fotografia Rejestracja: 04.2008 |
2008.06.11, 09:05
mozna sobie policzyc zapotrzebowanie kloryczne. ja mam siedzacy tryb zycia i do ojego wzrostu i wagi i wieku(nastolatki maja duzo wieksze) mam zapotrzebowanie energetyczne niecałe 1500. a musz ejeszcze troche schudnac. jak bym miała 16 lat to przy moim wzroscie i wadze bym miała zapotrzebowanie 2200 kalori na dobe |
| | |
(#32)
|
(#33)
|
| Pierwsze kroki ![]() ![]() Postów: 7 Branża: Kosmetyka Rejestracja: 07.2008 |
2008.07.25, 13:34
Ja teraz w wakacje więcej jem ,bo jak siedzę w domu to zawsze cos sobie wezmę itp. Jak była szkoła to mało jadłam bo nie miałam czasu ,a teraz muszę więcej jeśc żeby troszkę przytyć mam niedowagę ,ale też staram się nie jeśc słodyczy |
| | |
(#34)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 610 Branża: Inna Rejestracja: 07.2008 |
2008.07.25, 15:50
Cytat:
![]() a ja wstaje o 11.20, tak jak w wakacje, robie 100 brzuszkow, potem zazwyczaj cos zjem przed obiadem, potem zjem troche obiadu i do 18 nic nie jem bo nie mam czasu, potem zjem jakas kanapke i do wieczora wpieprzam ciastka a wieczorkiem 200 brzuszkow na poprawienie humorku :Pa w czasie szkoly to nie mam czasu jesc.. zjem dopiero kolo 16 cos lekkiego... potem kolacje kolo 20 i koniec. i w czasie przerw jakies chipsy. i ciagle sie skarze na faldke na brzuchu, ktorej nie wiem jak sie pozbyc :P | |
| | |
(#35)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 610 Branża: Inna Rejestracja: 07.2008 |
2008.07.25, 15:52
Cytat:
| |
| | |
(#36)
|
| Pierwsze kroki ![]() ![]() Postów: 16 Branża: Modelka Rejestracja: 04.2009 Wiek: 18 |
2009.06.14, 14:31
staram się jeść niewielki ilości. Nie sięgam po jasne pieczywo, wyłącznie żytnie pełnoziarniste, brak słodyczy ( raz na 1,5 tyg po coś sięgne, czasem nieco później), jeżeli coś słodze to wyłącznie fruktozą, staram się nie łączyć mięsa z węglowodanami, a jeżeli to robię to porcje są małe. no i całkowita rezygnacja z soków, wyłącznie te z sokowirówki i pięknie jest 85-60-87 |
| | |
(#37)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 1 137 Branża: Modelka Rejestracja: 02.2009 Wiek: 16 |
2009.06.15, 11:05
zrezygnowałam z cieżkich rzeczy po 18,z napojów gazowanych i soków ... ze słodyczy nie umiem,ale na szczeście nie oddziaływuje to na moich wymiarach plus dużo zdrowego jedzenia coraz mniej czasu... |
| | |
(#38)
|
| Pierwsze kroki ![]() ![]() Postów: 19 Branża: Inna Rejestracja: 03.2009 Skąd: Kraków Wiek: 15 | U mnie wygląda to tak . Nie jem śnadania, nie chce mi się go robić. W szkole nie jem nic. Po szkole, czyli zazwyczaj ok. godz. 15 odgrzewam obiad . [ zwykle jakaś zupa lub właśnie kurczak, makaron, ziemniaki lub brokuły i kalafior ] Jeśli czegoś nie lubię, poprostu nie jem nic . Na kolację jak nie zapomnę miseczka corn flakes z mlekiem i łyżką cukru. ![]() Jeśli okaze się, że nie zdązyłam zjeśc przed 19:00 ... nie jem nic . Piję dużo muszynianki ... wiem że to nie dobre dla mnie bo to jest mineralizowana, kwestia przyzwyczajenia . Kiedy czuję się głodna ... obrzydzam sobie wyobrazając kanapkę z ociekająca nutellą pozeraną przez jakiegoś spaślaka . Kiedy czuję że muszę coś zjeśc ... żuję gumę, ale częściej chodzę do łazienki i szoruję zęby . Więc z sumie myję zęby conajmniej 5 razy dziennie. Then kładę się i odpoczywam.. kiedy wstanę nie czuję głodu.. Pomaga też taki pas wibracyjny na brzuch.. [ zabieram mamie ] Po takich 20 minutach nie jest sie głodnym ... a ciało ma dużo energii. Śpię 5 godzin na dobę. Zasypiam po 2 bo oglądam 'Hoży doktorzy' nałóg. xdd Potem nie jestem śpiąca ... a, wtać muszę o 6 bo nie zdąże do szkoły ... chodź mam na 8:45 a, szkoła jest 2 km od mojego domu . Dodam że miaszkam w Krakowie . Taki jest mój tryb życia.. I nie myślcie że jestem chuda ... Bardzo często wypina mi brzuch ... a, moje oczy są podkrązone ... Nic nie zrobię ... już się do tego przyzwyczaiłam. ![]() Pozdrawiam ! xo xo |
| | |
(#39)
|
(#40)
|