| Strona domowa | Forum dyskusyjne | Katalog branżowy | Galeria zdjęć | Blogi |
![]() | |||||
| |||||
(#41)
|
(#42)
|
(#43)
|
(#44)
|
(#45)
|
(#46)
|
(#47)
|
(#48)
|
(#49)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 191 Branża: Inna Rejestracja: 03.2009 Skąd: Kłodzko Wiek: 19 |
2009.08.05, 16:38
za wszystko odpowiada przemiana materii. Moja kuzynka może jeść pizzę, fastfoody i inne tego typu, urodziła dwójkę dzieci i nie stosuje żadnej diety, a waży 45kg przy wzroście167cm i nie ma problemów z wagą. |
| | |
(#50)
|
| ;d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 754 Branża: Modelka Rejestracja: 03.2008 Skąd: Lublin Wiek: 17 |
2010.02.18, 12:21
Przytyć można jedząc budynie, muffiny, moja przyjaciółka była wysyłana zagranicą z miasta do miasta, bo na każde była za chuda, siedziała w MCD sporo, ale to raczej mało zdrowe .. / agencyjna |
| | |
(#51)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 110 Branża: Inna Rejestracja: 06.2009 |
2010.03.01, 23:54
Radzę zbadać tarczycę. W wielu wypadkach to właśnie nadczynność tego gruczołu jest przyczyną nieuzasadnionej szczupłości. Wtedy, jeśli opinia lekarza potwierdzi te przypuszczenia - jeśli naprawdę chcesz a nie możesz przytyć ;> - przepisze Ci on odpowiednie leki, np metizol i przytyjesz (znam, znam niecny, sama mam tę przypadłość)Innym zaburzeniem prowadzącym do niechcianej chudości jest niewłaściwe bądź w ogóle nieobecne trawienie pewnych składników odżywczych (tłuszczów, białek i/lub węglowodanów) - tu winne mogą być wszystkie odcinki przewodu pokarmowego (żołądek, wątroba, trzustka, dwunastnica, jelita). Jeśli jednak badania nic nie wykażą, to przecież wspaniale! Cieszcie się zdrowiem, dziewczyny. Wśród otaczających mnie ludzi zaobserwowałam następującą prawidłowość: często tyją oni wraz z wiekiem, po ciąży itp. Ale są też tacy, którzy całe życie są szkieletorami ![]() Wiem wiem, jest jedna rzecz, która utrudnia tę samoakceptację: docinki ludzi. Taaa... znam to z autopsji, w liceum byłam suchym patyczakiem i gdziekolwiek się nie pojawiłam (u babci, cioć, wujków, znajomych, w szkole czy w urzędzie) zawsze znalazł się ktoś, kto na siłę próbował mnie uzdrowić tudzież wypowiadał nieśmiertelne "Agata, przestań się odchudzać" :] Ale ja na ten przykład mam to w dupie i polecam tę wypróbowaną metodę. |
| | |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |