| Strona domowa | Forum dyskusyjne | Katalog branżowy | Galeria zdjęć | Blogi |
![]() | |||||
| |||||
(#1)
|
(#2)
|
(#3)
|
(#4)
|
(#5)
|
(#6)
|
(#7)
|
(#8)
|
(#9)
|
| Guest Postów: n/a |
2008.06.10, 21:47
Ja Ci mogę trochę oddać a tak poważnie, to ponoć dobre jest mieszanie różnych rzeczy, np słodkiego z tłustym itd, chociaż apetyczne to to nie jest. Moje kumpela próbowała też jeść talerz ryżu 20minut przed obiadem, bo jest kaloryczny i syci na krótko. Aha, a najważniejsze - jedz duuużo mięsa, od tego od razu przytyjesz, ale w sumie to bez sensu, bo od tego zbierają się toksyny w organizmie i będziesz nie dość, że źle się czuła, to jeszcze cera może Ci się zepsuć. Chyba nie warto, w pewnym wieku napewno przytyjesz.Pozdrawiam |
| | |
(#10)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 310 Branża: Inna Rejestracja: 04.2008 Skąd: Lubin Wiek: 17 |
2008.06.18, 22:48
OOO I ja również moge Ci oddać ile chcesz 5 kg starczy??:PP Ja też bym chciała mieć taki problem jak ty, a nie martwic sie tym że musze 4 cm zwalic w talii..:P ehh niesprawiedliwość jest na tym świecie:P No cóż CHYBA CIE ZMARTWIE raczej nie przytyjesz |
| | |
(#11)
|
| Pierwsze kroki ![]() ![]() Postów: 24 Branża: Inna Rejestracja: 05.2008 Skąd: Biała Podlaska | ojj ja tez mam taki problem.. -
2008.06.22, 17:25
zagadzam sie z Toba w100% wszyscy chca schudnac ale jak ktos chce przytyc i nie moze to zbyt duzo rad nie ma ( tez chce troszke przytyc ale jakos mi sie nie udaje (ja chce chociaz do 50 jak mialam kiedys a teraz tylko 47 i 48kg ( |
| | |
(#12)
|
| Pokaż jęzor:D;* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 485 Branża: Modelka Rejestracja: 04.2008 Skąd: 50km-for Krk O.o Wiek: 16 |
2008.06.22, 18:43
Cytat:
o jakbym ja chciała przytyć z 5 kg!! marzenie. obierać krótkie spódniczki i szorty, bluzki na szelkach... a tu lato upał i chodzę wybierana bo wstyd mi, nie chce wyglądać jak kościotrup heh przez ostatni tydzień znowu obżerałam sie serem i śmietaną ale mi to nic nie daje;/;/ | |
| | |
(#13)
|
| ..PRO.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 600 Branża: Modelka Rejestracja: 10.2007 |
2008.06.22, 21:03
anulak a ile masz wzrostu? ja ostatnio strasznie schudłam... :/ też chciałabym przytyć tym bardziej, że daleko nie mieszczę się w przedziale BMI, [pewnie jak połowa dziewczyn na forum ] a przy swoim wzroscie powinnam wazyc 14 kg wiecej :/ wcale mi to nie pomaga a wrecz przeciwnie... + jeszcze to, ze probuje przytyc i mam ten sam problem co Ty :/ przerzuciłam się na trochę neizdrowy tryb życia, fast foody itp a do tej pory omijałam mc'donald szeeerokim łukiem ![]() nie jest źle później popracuję nad tym, zacznę więcej ćwiczyć, tylko niech mi przybędzie to 4-5 kg! |
| | |
(#14)
|
| Pokaż jęzor:D;* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 485 Branża: Modelka Rejestracja: 04.2008 Skąd: 50km-for Krk O.o Wiek: 16 |
2008.06.22, 22:11
mam 172 i 45 kg i 15 lat, i wygladam chudziej niz 45kg nienawidze miesa, i mcdonaldow;p wiec kocham zdrowo się odzywiać. ale "dla swojego dobra" jadłam to niezdrowe jedzonko by przytyc, ale nic z tego nie wyszło... |
| | |
(#15)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 415 Branża: Modelka Rejestracja: 02.2008 Skąd: Kraków Wiek: 19 |
2008.06.22, 22:40
jeste modelką i chcesz przytyć? po co ci to. Ja jak miałam gdzieś 13 lat też chciałam bo koleżanki sie ze mnie śmiały ze np wisza na mnie spodnie jak na wieszaku Wtedy bardzo brałam to do siebie. Po paru latach sama przytyłam i teraz sie męcze ćwiczeniami żeby troche schudnąć. |
| | |
(#16)
|
2008.06.22, 23:10
Cytat:
o ...jak ja bym chciała kiedyś powiedzieć "muszę schudnąć" marzenie, ...nie musiałam bym jeść-czego nie lubię i ćwiczyłabym sobie. i tak w ogóle jestem dziwna, nie czuje głodu teraz sie zorientowałam ze nie zjadłam obiadu i kolacji.. ale co mnie to, już dałam sobie spokój bo wiem ze niestety nie przytyje, mogę najwyżej schudnąć, wiec lepiej nie ryzykować![]() | |
| | |
(#17)
|
(#18)
|
| Wie o co chodzi ![]() ![]() Postów: 39 Branża: Modelka Rejestracja: 06.2008 Wiek: 19 |
2008.06.23, 08:51
Moim zdaniem powinnaś się 100 razy zastanowić nad swoją decyzją Ciężko Ci przytyć, ale jak będziesz chciała schudnąć, moze być jeszcze trudniej... Jako modelka masz dobre proporcje, jeśli jednak naprawdę chcesz przytyć, krótki mówiąc nie przestawaj się obżerać ! Będą skutki, ale nie od razu ![]() ![]() Szczególnie polecam tony chipsów i lodów, a z konkretniejszych posiłków makarony z sosami czy mięsem. Pozdrawiam |
| | |
(#20)
|
| Pierwsze kroki ![]() ![]() Postów: 24 Branża: Inna Rejestracja: 05.2008 Skąd: Biała Podlaska | ;) -
2008.06.23, 09:42
Cytat:
| |
| | |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |