| Strona domowa | Forum dyskusyjne | Katalog branżowy | Galeria zdjęć | Blogi |
![]() | |||||
| |||||
(#1)
|
(#2)
|
(#3)
|
| Pierwsze kroki ![]() ![]() Postów: 27 Branża: Inna Rejestracja: 11.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 18 |
2006.01.08, 13:16
Cytat:
| |
| | |
(#4)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2006.01.08, 14:44
a faktycznie nawet sama udzielalam sie w tamtym watku w agencji nalezy podac ta wyzsza wartosc- bo to ona oznacza ile mierzysz. jesli-ze tak brzydko powiem- kurczymy sie to pod wplywem ciezaru na jaki narazony jest kregoslup- tak jak tam pisze. Wiec tak naprawde mierzysz tyle ile wynosi wieksza wartosc |
| | |
(#5)
|
| Stary wyjadacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2006.01.08, 16:54
Ja może powiem tak, że większość odpowiedzi została udzielona poprawnie. Jednak jestem za podaniem tego mniejszego wzrostu, bo jest on aktywny tylko na początku dnia. Poza tym lepiej podać mniej, niż podać więcej i niespodziewanie po wyjściu prawdy dostać kopa od agencji. Było coś też o gibkości. Modelka/fotomodelka nie musi być supergibka bo gibkość to dodatek, jedyne co to musi umieć robić po prostu ciekawie pozować. Ja tam np. szpagatów itp. nie potrafie a jakoś dobrze mi bez tego, mam inny talent który może się tu przydać- taniec. Dlatego też dobrze mieć to coś za rękawem ale nie jest to konieczne. Tak mi się wydaje... |
| | |
(#6)
|
| Wie o co chodzi ![]() ![]() ![]() Postów: 69 Branża: Fotografia Rejestracja: 12.2005 Skąd: 3miasto Wiek: 32 |
2006.01.10, 18:03
Cytat:
bo ważny jest twój wzrost a nie chwilowy wyciągnięty wymiar spowodowany rozluźnieniem stawów. poza tym nie jest to znacząca różnica wiec świata nie zwojujecie | |
| | |