Serwis dla modelek :: FotoModeling.pl  

Opinie o agencjach Opinie i doświadczenia ze współpracy z agencjami

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
  (#1) stare
klaudiamuah nieaktywny
Stary wyjadacz
klaudiamuah jest na dobrej drodze

klaudiamuah's Avatar

Branża: Modelka
Art Fashion - 2008.05.09, 15:16

zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjną. co myślicie o tej agencji ? macie jakieś styczności z nią ? a może ktoś wspłpracuje ? jak wygląda taka współpraca ? o to ich stronka www.artfashion.com.pl

Odpowiedź z Cytatem
  (#2) stare
Agata nieaktywny
Stary wyjadacz
Agata jest na dobrej drodze

Agata's Avatar

2008.05.09, 20:44

kurcze, nie maja tam zadnej bazy modelek, czy cos mi umknęło?

ale to tylko moje zdanie...

Odpowiedź z Cytatem
  (#3) stare
Anulak100 nieaktywny
Pokaż jęzor:D;*
Anulak100 jest na dobrej drodze

Anulak100's Avatar

2008.05.09, 22:19

agencja beznadzieja

Odpowiedź z Cytatem
  (#4) stare
megi181 nieaktywny
Pierwsze kroki
megi181 jest na dobrej drodze

2009.04.25, 13:50

współpracowałam z tą agencją kilka miesięcy.. jest bardzo dobra według mnie, dzięki niej bardzo dużo się nauczyłam i zdobyłam cenne doświadczenie. zawsze można liczyć na zwrot kosztów podróży, polecam

Odpowiedź z Cytatem
  (#5) stare
n-i-k-i-t-a nieaktywny
Pierwsze kroki
n-i-k-i-t-a jest na dobrej drodze

Smile 2009.04.26, 15:37

Właśnie współpracuje od jakiegoś czasu z agencją Artfashion.Jest to dobra agencja dla początkujących dziewczyn,które nie miały nic wspólnego z modelingiem.Fotograf,wizażystka oraz stylistka są profesjonalni i dają cenne wskazówki,dzięki czemu wiele się nauczyłam.Panuje tam miła atmosfera i można się tam czuć na luzie.
Cały koszt związany z przyjazdem jak i również sesje próbne są na koszt firmy.To jest fajne ,bo nie ponosząc żadnych kosztów można spróbować swoich możliwości.Nie spotkałam się jeszcze z takimi agencjami,które tak robią.
Wbrew różnym opiniom na temat tej agencji,
chciałabym wiedzieć czy ktoś zna podobną agencję,która zwraca wszelkie koszty.Jeśli tak to proszę o informację??? Pozdrawiam

Odpowiedź z Cytatem
  (#6) stare
giselle nieaktywny
Pierwsze kroki
giselle jest na dobrej drodze

artfashion - 2009.04.30, 23:26

Hej Również chciałabym się wypowiedziec na temat Artfashion gdyż niedawno sama miałam duzy dylemat czy mam zaczynać z ta agencją współpracę i zdecydowałam się tylko dzięki pozytywnym i naprawdę rzetelnym opiniom dziewczyn na innym forum. Popieram w pełni poprzedni post, przed wizytą w tej agencji jakoś nie chciało mi się wierzyć że tak faktycznie jest. No i muszę powiedzieć że byłam naprawde mile zaskoczona. Pełny profesjonalizm, przemiła atmosfera i rzeczywiście nie poniosłam żadnych kosztów mimo że przyjechałam z daleka!
Gorąco polecam!

Odpowiedź z Cytatem
  (#7) stare
misie_Q nieaktywny
Pierwsze kroki
misie_Q jest na dobrej drodze

Branża: Fotografia
2009.05.21, 22:36

Witam ! ja również chciałam się czegoś dowiedzieć o Artfashion ! ja dopiero zaczynam .. Ok, jade tam i co dalej ? rozmowa kwalifikacynja? darmo sesja zdjęciowa ? a co potem ? jak wygląda wogóle plan dnia takiej fotomodelki ,, jade tam tylko na pierwsza sesje i czekam na dalsze zgłoszenia ? Aha a co z zarobkiem ?

Odpowiedź z Cytatem
  (#8) stare
kasienieczkagdy nieaktywny
Pierwsze kroki
kasienieczkagdy jest na dobrej drodze

2009.05.22, 15:15

Bardzo fajna agencja, wspolpracuje z nia od jakiegos czasu, swietna atmosfera. Tak apropo to chcalabym sie dowiedziecz yest jeszcze jakas inna agencja ktora placi niedoswiadczonym modelka za niekomercyjne zdjecia od 400-500zl? Moze mi jakas polecicie skoro potraficie krytykowac Art Fashion

Odpowiedź z Cytatem
  (#9) stare
pippina nieaktywny
Pierwsze kroki
pippina jest na dobrej drodze

pippina's Avatar

2009.06.25, 20:26

Współpracuje z tą agencją i jestem zadowolona. Jest nowa ekipa,bardzo kreatywny zespół, panuje miła atmosfera. Każdy ma prawo do krytyki, jeżeli ma podstawy.Ani razu nie zawiodłam się na Artfasion. Mając okazję współpracy, mogę powiedzieć, że jestem niezwykle zaskoczona wykonanymi zdjęciami. Polecam

Odpowiedź z Cytatem
  (#10) stare
misie_Q nieaktywny
Pierwsze kroki

2009.08.31, 22:42

a czy po sesji dostajecie zdjęcia ? bo ja nie moge sie doprosic ..

Odpowiedź z Cytatem
  (#11) stare
malgosiunia nieaktywny
Pierwsze kroki
malgosiunia jest na dobrej drodze

Branża: Inna
2009.09.02, 21:45

a kiedy mialas robiona sesje w artfashion? bo ja w sumie tez czekam na zdjecia. Co ci w ogole powiedzieli? oddzwonili? pozdrawiam

Odpowiedź z Cytatem
  (#12) stare
misie_Q nieaktywny
Pierwsze kroki

2009.09.02, 22:02

Hej, ja miałam robioną jakoś w czerwcu ... pisze do nich meile ale jakas Pani mi odpisuje, że fotograf je obrabia i wogole .. ale troszke dziwne, że aż tyle czasu .. Nie do mnie nie dzwonili, mi tylko zalezy na tych zdjęciach żeby chociaż pare mieć dla siebie na pamiątke :PP a Ty jak? .. kiedy miałaś robione? Masz z nimi kontakt czy cos ?

Odpowiedź z Cytatem
  (#13) stare
malgosiunia nieaktywny
Pierwsze kroki
malgosiunia jest na dobrej drodze

Branża: Inna
2009.09.03, 09:23

no ja mialam robione w polowie sierpnia, jak narazie w ogole sie nie kontaktowali. Moze jeszcze za wczesnie

Odpowiedź z Cytatem
  (#14) stare
misie_Q nieaktywny
Pierwsze kroki

2009.09.03, 12:24

No to całkiem niedawno .. a ja ? czerwiec przecież to pare miesięcy .. więc jakoś dziwnie ,, na tel to nie czekaj tylko sama pisz do nich meile albo zadzwon, juz nie wiem co mam zrobic, zeby miec te zdj .. czy wogole je mają ;/

Odpowiedź z Cytatem
  (#15) stare
pippina nieaktywny
Pierwsze kroki
pippina jest na dobrej drodze

pippina's Avatar

2009.09.15, 19:08

Ja dostałam. Trochę im to zajmuje,bo sporo dziewczyn przyjeżdza na testowe zdjęcia i każda chce je otrzymać.

Odpowiedź z Cytatem
  (#16) stare
misie_Q nieaktywny
Pierwsze kroki

2009.09.15, 21:41

a możesz powiedzieć po jakim czasie je dostałaś? I w jaki sposób się o nie upominałaś?

Odpowiedź z Cytatem
  (#17) stare
misie_Q nieaktywny
Pierwsze kroki

2009.09.16, 07:53

a po jakim czasie je dostalas? i w jaki sposob sie o nie upominalas? Bo ja juz nie wiem jak je zdobyc

Odpowiedź z Cytatem
  (#18) stare
pimpek nieaktywny
Pierwsze kroki
pimpek jest na dobrej drodze

2009.09.29, 17:18

Witam z agencją art fashion miałam do czynienia raz.... O jeden raz za dużo.... Nie jestem sfrustrowana, brzydka, niedostaąłm się bo się nie nadaje.. Owszem pan Z. koloryzowł świetlaną przyszłosć.. i zrobił zdjecia... których później mozna zapomnieć o ich posiadaniu iobejtrzeniu..... Niby nic złego prawda ale jednak czy osoba piastująca jego stanowiska powinna pozwalać sobie na niemoralne stwierdzenia.. łapanie za cyckii i tyłęk.. niby +fachowe+sprawdzanie towaru?? no ok.. moze ja nie na czasie.. ale późnejsze olewanie i bycie chamskim+ groźby i stwierdzenia na poziomie intelektualnym serwetki z Warsu... nie są chyba normą społeczna... Rozumiem ze podszywanie się pod modelki i pisanie pozytywnych pojedyńczych postów jest próba ratowania dobrego imienia... ale jakże żałosną i nieprofesjonalną.... ale czy moje ujawnienie tego na forum też nie nieprofesjonalne?? Owszzem moze i moglabym pozostawić ten temat bez komentarza , ale pierwszy raz w życiu zdarzuyło się że gówna chcą pływac pod renomą dobrej agencji... Ta taka nie jest!!! Napisałam na forum po to żeby dziewczyny nie traciły czasu ani pieniędzy na dojazd tam... bo facet ma metr pięć w kapeluszu i jest niegroźny.. ale potrafi napsuć krwi jak mały truteń... pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź z Cytatem
  (#19) stare
XXdorotheaXX nieaktywny
Pierwsze kroki
XXdorotheaXX jest na dobrej drodze

XXdorotheaXX's Avatar

2009.09.30, 18:43

Cytat:
Napisał pimpek Zobacz post
Witam z agencją art fashion miałam do czynienia raz.... O jeden raz za dużo.... Nie jestem sfrustrowana, brzydka, niedostaąłm się bo się nie nadaje.. Owszem pan Z. koloryzowł świetlaną przyszłosć.. i zrobił zdjecia... których później mozna zapomnieć o ich posiadaniu iobejtrzeniu..... Niby nic złego prawda ale jednak czy osoba piastująca jego stanowiska powinna pozwalać sobie na niemoralne stwierdzenia.. łapanie za cyckii i tyłęk.. niby +fachowe+sprawdzanie towaru?? no ok.. moze ja nie na czasie.. ale późnejsze olewanie i bycie chamskim+ groźby i stwierdzenia na poziomie intelektualnym serwetki z Warsu... nie są chyba normą społeczna... Rozumiem ze podszywanie się pod modelki i pisanie pozytywnych pojedyńczych postów jest próba ratowania dobrego imienia... ale jakże żałosną i nieprofesjonalną.... ale czy moje ujawnienie tego na forum też nie nieprofesjonalne?? Owszzem moze i moglabym pozostawić ten temat bez komentarza , ale pierwszy raz w życiu zdarzuyło się że gówna chcą pływac pod renomą dobrej agencji... Ta taka nie jest!!! Napisałam na forum po to żeby dziewczyny nie traciły czasu ani pieniędzy na dojazd tam... bo facet ma metr pięć w kapeluszu i jest niegroźny.. ale potrafi napsuć krwi jak mały truteń... pozdrawiam serdecznie
ta sama wiadomosc widzialam na promodels ; )) hmm .?

ja rowniez mam zamiar tam jechac : ) ogolnie o agencji zawsze sa zdania pol na pol. Trzeba samemu sie przekonac i znalezsc odpowiednia dla siebie. ; ) Pozdrawiam.

Odpowiedź z Cytatem
  (#20) stare
pimpek nieaktywny
Pierwsze kroki
pimpek jest na dobrej drodze

2009.09.30, 19:59

pewnie że tą samą bo sama ją napisałam i wkleiłam... jak chcesz napiszę CI nową w skrócie... zapomnij o czymś innym chyba ze interesuje Ciebei hosting bądź erotyka... a fachowość dno i 5m mułu.... obiecanki ze dostaniesz zdjecia to tylko obiecanki.. przekonasz się sama;] nie moja piaskownica ale rzetelnie ostrzegam ...

p.s radzę dowiedziec się dlaczego wszyscy fotografowie wizażystki i resta ekipy odeszła z powodu braku należnych zapłat.....

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania