mam pytanie do organizatorów kiedy dotrą ostatecznie wszystkie meile do tych co sie dostały? i ile dziewczyn będzie na zgrupowaniu?![]()
hej czy któraś z was odesłała już zdjęcia w stroju kąpielowym , bez makijażu itd.? Szczegóły odsyłają po potwierdzeniu uczestnictwa i dosłaniu ww. zdjęć.
mam pytanie do organizatorów kiedy dotrą ostatecznie wszystkie meile do tych co sie dostały? i ile dziewczyn będzie na zgrupowaniu?![]()
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
Na stronie wyczytałam że dziewczyn chyba 20, a czy ty dostałaś zaproszenie
![]()
martyniko czy ty dostałaś zaproszenie![]()
jeszcze nic nie dostałam bo wczoraj wysłałam i nie wiem czy nie za póżno;(
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
a przez która strone wysyłałas? bo ja przez ta http://www.missbikini.com.pl/
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
J chyba tez przez tą co Ty, a zaproszenie dostałam z e-maila marek@agencjacatwalk.pl![]()
to dobrze bo juz zdenerwowałam że zle wysłałam![]()
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
Czy sa juz wybrane dziewczyny,czy te co nie dotaly meila mają jeszcze jakąś szanse?
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
Wiesz nie wiem jak to wygląda, po otrzymaniu zaproszenia należ odesłać zdjęcia w bikini bez makijażu i potwierdzić swój udział wtedy dostaje się szczegółowe informacje, ja odesłałam ale jeszcze mi nic nie odpisali. Trochę mnie to martwi. Mógłby organizator zabrać wreszcie głos na forum.
troche slaba organizacja,nie rozumiem tego że ten konkurs dwie rózne firmy organizują,dziewczyny z promodels dostały odpowiedzi pozytywne i z tego i z tego teraz nie wiedzą gdzie pojechac![]()
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
brak organizacji czuję... cały czas czekam na maila ze szczegółami a dziewczyny zaproszone z drugiej agencji już dostały umowy do podpisania..
a mozna wiedzieć do której wysłałas?
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
Agencja catwalk oficjalny organizator
world bikini international poland
Aha ja z drugiej firmy ale cały czas cisza![]()
Na razie się wspinam ale widoki są ekstra
Hej DOROTHQA z jakiego adresu dostałaś to zaproszenie czy może z marek@agencjacatwalk.pl ???
dokładnie tak... a czemu pytasz? Ty tez? masz jakieś info?
no właśnie ja też dostałam z tego adresu, odesłałam potwierdzenie i cisza. Ale na tej drugiej stronie http://www.agencjacatwalk.pl/ jest podany e mali do organizatorki beata@agencjacatwalk.pl napisałam do Niej e mail z prośbą o wyjaśnienia odnośnie tej sytuacji, zobaczymy co odpisze, jeśli w ogóle odpisze![]()
gdyby coś odpisała bede wdzieczna za info .pzdr
No ja właśnie też czekam na odpowiedź i chciała bym wiedzieć czy oni nam opłacają pobyt itd. ale cały czas cisza, a z drugiej agencji dziewczyny mają zagwarantowany pobyt i wyżywienie.