Jakie są wasze opinie na temat przedłużania włosów? Moje niestety początkowo nie były za dobre. Zainteresowałam się w ogóle tematem, ponieważ moje krótkie i cienkie włosy nie wyglądają niestety ładnie. Długo szukałam różnych szamponów i odżywek, ale jakoś nic nie pomagało, nawet liczne maseczki i te naturalne i ze sklepu. W końcu jednak dowiedziałam się, że można włosy zagęszczać i przedłużać, ale niestety popełniłam kolosalny błąd. Zamiast wybrać się do jakiejś profesjonalnej fryzjerki, wybrałam wersję ‘przedłużanie w domu’. Niestety fakt że było 200 zł taniej, ale bez żadnej gwarancji! I tak skończyłam z czymś okropnym na głowie. Strach było na mnie patrzeć, oczywiście nie od razu – tylko po 3ch dniach! A co najlepsze, fryzjerka nie odbierała ode mnie już telefonu! Od tego czasu zraziłam się niesamowicie i stwierdziłam, że już z amatorów nie skorzystam. Potem wiele więcej musiałam wydać na ratunek włosów, całe szczęście znalazłam beauty for you, gdzie pomogli mi się pozbyć tego okropieństwa z głowy i założyli prawidłowe pasemka na ultradźwięki.
Zastanawiam się teraz, czy może nie skorzystać z metody infralight – owszem droższa, ale czytałam że łączenia są bardzo wytrzymałe i dyskretne. Czy któraś z Was miała może przedłużane lub zagęszczane włosy na infralight?
Byłabym wdzięczna za wasze opinie!
Pozdrawiam
P.S: nie korzystajcie z fryzjerów-domokrążców-amatorów bo jest taniej, weźcie przykład ze mnie i niech to będzie przestroga!