Oczywiście będę trzymała za Ciebie kciuki :)
Oczywiście będę trzymała za Ciebie kciuki :)
Najlepiej będzie jak wszystkie będziemy trzymały za siebie kciuki ;) Tak więc powodzenia dziewczyny :)
Zdrówko! xD
<wchodzi na stół i zaczyna drzeć się "DAAMY RADĘ! DAAAMY RADĘ!">
:D
hehe! w takim razie jeden za wszystkich wszyscy za jednego!! :D powodzenia
Adzia :D
słodko ,że aż zęby bolą :D:D:D
Mefalko no dobra za Ciebie tez bedziemy trzymac :D
Adzia :D
Oj dziewczynki widze, ze zalozylyscie grupe wsparcia :) ale to dobrze, to 100 razy lepsze niz obrzucanie sie blotem jak w niektorych postach, no coz w takim razie i ja trzymam kciuki za Wasze kariery :)
A co trzeba się wspierać, i nawzajem mobilizować do działania ;)
adusia wzruszenie odebrało mi głos :D
Hej dziewczynki! I jak? Dostałyście już odpowiedzi? Mam nadzieje, że się Wam powiedzie. Ja po przeczytaniu tego wątku też postanowiłam wysłać zdjątka, a może akurat szczęście się uśmiechnie:)
Narazie cisza nic nie odpisali, trzeba czekać dalej ;)
hm..mi odp ... ze odpowiedza w polowie marca bo ktos tam gdzies tam wyjechal ;P
A długo czekałaś na odpowiedź?:)
To musimy cierpliwie czekać na odpowiedzi...oj, a ja tak tego nie lubię!!! Hihihi. Pozdrawiam:)
O właśnie... długo czekałaś?
ja czekałam dzień albo dwa, są mną zianteresowani ale....musze mieć nie wiecej niż 90 w biodrach... przykre
a mi się powiodło hihi.Mam szanse w agencji Free Models ale mam problem bo mieszkam w Bydzi a musze pojechac az do Wawy
brrrrrrr tragedia.... gdybym miała daleko do wawy... jak dobrze ,że odemnie to tylko 23 min PKP :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Judytko gratuluję! A jak długo czekałaś na odpowiedź i co Ci napisali w odpowiedzi? Od razu, ze chcą rozpocząć współpracę, czy jeszcze chcą Cię zobaczyć u siebie w biurze? Pozdrawiam.