Witam.
Czy orientujecie się moze, jakie portale, agencje, fotografowie, zajmują sie fotomodelkami o wyglądzie alternatywnym?
Serdecznie pozdrawiam.
Witam.
Czy orientujecie się moze, jakie portale, agencje, fotografowie, zajmują sie fotomodelkami o wyglądzie alternatywnym?
Serdecznie pozdrawiam.
sprecyzuj dokładnie
Fotograficzny Portal Mody
Zazwyczaj, widuję na sesjach dziewczyny o figurach modelki, z włosami niefarbowanymi, jeżeli już o przybliżonych kolorach do naturalnych, twarzach 'czystych'. Ja jestem osobom która w dosyć wysokim stopniu zmodyfikowała swoje ciało, jestem wręcz przeciwieństwiem tych dziewczyn.
A zwyczajnie przed obiektywem czyję się świetnie, dlatego zainteresowałam się tematem, być może znajdę kogoś kto zdecyduje się wykonać zdjecia. :)
Myślę że bez problemu znajdziesz fotografów
którzy chcieliby trochę odmienności
im bardziej jest to oryginalne tym bardziej ciekawe !
Hm. Twoja odpowiedź mnie zaskoczyła, gdyż mało widuję takich zdjęć. Wiesz moze czym to jest spowodowane?
Mam nadzieję, ze znajdzie się ktoś chętny do wykonania zdjęć, tak jak mówisz. :)
może brakiem oryginalnosci na rynkuZamieszczone przez Darunia511
i jak to sie mówi ryzykiem w odbiorze
nasz kraj z tolerancją ma tyle wspólnego co nic...
Darunia - a co konkretnie? Cyber, gothic, piercing, tatuaże? Ktoś chciał zakładać agencje takich modelek, na tzw. dobrych chęciach chyba się skończyło. Znajome, które uwieczniałem na brak zajęcia nie narzekają - standardowych dziewczyn do pokazów pełno, znalezienie kreatywnych - w stroju i w zachowaniu - dziewczyn do realizacji happeningów i performance już trudniej, więc te co są to się cenią. Powodzenia!
W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
- anonimowe
Raczej ani cyber, ani gothic (nie chodze tak na codzień, do zdjęć chętnie). Na swoim ciele mam aktualnie 17 kolczyków, 5 tatuaży, 3 skaryfikacje (blizny ozdobne), fioletowe dredlocki długości pleców. Jeżeli ktoś zdecydowałby się zainteresować, mogępokazać swoje zdjecia.Zamieszczone przez Grazioso
Nigdy nie zagłębiałam się w tematyke fotomodelingu, dlatego też nikt nie wykonywał mi zdjęć. Sama myślałam, iżcięzko będzie odszukać kogoś chętnego na sesję.
Dziękuję. :)
bardzo bym chciała zobaczyc jak wyglądasz,może wstawiłabyś jakąś fotke?
17 kolczyków?? jestem pod wrazeniem :D ja bym sie chyba nie odważyła i jeszcze te blizny:)
powodzenia!
"...Marzenia pokonają każdą odległość,a wytrwałość zdobędzie każdą górę..."
ja też chce zobaczyć foto:D co do tych 17 kolczyków to również podziwiam ja jak miałam przekłuwane uszy to po pierwszym uchu chciałam już uciekać,ledwo mnie złapali i drugie przekłuli xDZamieszczone przez cindy_888
blizny ozdobne?nawet nie wiedziałam,że coś takiego istnieje.Tym bardziej chciałabym zobaczyć.Wrzuć swoje foty na forum:)
Domi przestała się patyczkować i każdy zły wątek(bez zdjęć,wymiarów itd.) z działu czy się nadaję odrazu kasuje.
http://www.maxmodels.pl/dominique_90.html
http://good-for-you.blog.pl/
Kilka moich zdjęć.
Przepraszam ze w takim formacie, jednak nie umiełam ich zmniejszyć.
wow ile kolczyków!w szoku jestem:D
drugie zdjęcie mega mi sie podoba.Troche kojarzy mi sie z The Ring,ale jest megaśnie klimatyczne!
Domi przestała się patyczkować i każdy zły wątek(bez zdjęć,wymiarów itd.) z działu czy się nadaję odrazu kasuje.
http://www.maxmodels.pl/dominique_90.html
http://good-for-you.blog.pl/
ta ostatnia fota
to normalnie " niedobrze sie człowiekowi robi "
jak ja to ładnie i kulturalnie napisałem...
Zajrzyj na metallordmodels.com - to nowopowstała agencja modelek alternatywnych. Myślę, że idealnie się nadasz :)
Pozdrawiam
MIŁO :)
Szukam modelek alternatywnych!
kilka słów o sobie, zdjęcia, wymiary, wiek i zdjęcia proszę przesłać na adres: [email protected]
Robię wstępną bazę modelek ^^
wszelkie pytania proszę kierować też na tego maila, na pewno odpiszę :)
pozdrawiam
VMPSelene
Szukam modelek alternatywnych, działamy jako
www.toxic-girls.com
kilka słów o sobie, zdjęcia, wymiary, proszę przesłać na adres: [email protected]
Robię wstępną bazę modelek ^^
wszelkie pytania proszę kierować też na tego maila, odpiszę :)
pozdrawiam serdecznie
VMPSelene