MOim problemem sa cienkie wlosy. Teraz w okresie zimowym staly sie jeszcze cieksze chcialabym ten proces jakos zatrzymac ale jest coraz gorzej stosuje odzywki tabletki ktore niby maja pomoc ale nic nie pomaga...:/ Moze wy znacie jakies sposoby??
MOim problemem sa cienkie wlosy. Teraz w okresie zimowym staly sie jeszcze cieksze chcialabym ten proces jakos zatrzymac ale jest coraz gorzej stosuje odzywki tabletki ktore niby maja pomoc ale nic nie pomaga...:/ Moze wy znacie jakies sposoby??
Moze sklej po dwa? Bedzie ich wprawdzie mniej, ale beda za to dwukrotnie grubsze!
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
a co byś powiedziała na dredy ?
Fotograficzny Portal Mody
Dredy???
Ja siebie nie widze w dredach...
Fotograficzny Portal Mody
Dredy smierdza:) Mi osobiscie sie nie podobaja wole juz moje cienkie wlosy:)
Bardzo pomaga odżywka na włosy, którą sama byś sobie przyrządziła z olejkiem rycynowym, ale nie zapomnij dodać cytryny bo Ci mogą włosy ściemnieć.
podcinaj je dosyć często, nakładaj odżywkę . [ najwięcej na końcówki ]
A Ty kim ? kim dla mnie mógłbyś być?
Wlosy pocinam czesto odzywki stosuje ale to i tak prawie nie pomaga.... A jak wyglada ta odzywka z tego olejku rycynowego?? Jak ja sie przyzadza?? Wlosy mi moga sciemniec:))
Ok nawet nie zamierzam:D
Chyba jedną z lepszych metod jest nałożenie na włosy olejku rycynowego wraz z żółtkiem. Tak przygotowana maseczkę nalezy nosić na głowie ok.15 minut (najlepiej w tym czasie założyć czepek higieniczny). Efekt puszystości gwarantowany, a ponad to włosy są bardzo przyjemne w dotyku.
No i kup sobie jakiś dobry szampon, polecam z czarnej rzepy Pergaine, kupisz go w aptece. Dałam za niego 22 zł, ale opłacało się. Włosy są bardziej puszyste i nie wypadają ^^
Prolab bardzo wzmacnia włosy-szampon, do niego możesz dokupić lotion po myciu do wcierania i/lub ampułki przed myciem nakładane na włoski-bardzo dobry :)
a ja polecam HENNA TREATMENT VAX (maseczka). Sa 2 rodzaje, w zaleznosci od koloru wlosow, poleciła mi go moja fryzjerka, bo mialam strasznie cienkie wlosy, ktore mi wypadaly w pewnym okresie garsciami ale pozniej ich stan, całe szczescie!, sie polepszyl!
.
.
Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!
https://www.facebook.com/pages/Przed...51006111585042
Czekam na wasze opinie :)
.
Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek.
Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu.
Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You.
Pozdrawiam
Witam, ja noszę włosy słowiańskie jasny ciepły blond i regularnie je podciągam.
W włosach słowiańskich naturalnych ekstra jest to, że po 2-3 miesiącach gdy Twoje naturalne odrosną - zdejmują je i odnawiają a potem ponownie zakładają i tak można nosić długo - oczywiście należy odpowiednio dbać.
Więcej można poczytać tutaj - tam moja fryzjerska się zaopatrza we włosy beauty-for-you.com.pl
Mam nadzieję, że nieco wyjaśniłam i pomogłam - oczywiście możesz napisać prywatną wiadomość :)
Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek.
Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu.
Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You.
Pozdrawiam
Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!
https://www.facebook.com/pages/Przed...51006111585042
Czekam na wasze opinie