Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Mieszany widok

Stary wyjadacz Awatar Kasia

Szmateksy, secondhandy, lumpexy...

Właśnie tak się zaczęłam sobie myśleć, że żeby się dobrze ubrać i być na topie trzeba mieć sporo kasy i zwiedzać niekoniecznie przyjemne galerie bądź duże sieciowe sklepy.
    Kolejny minus jest taki, że 3/4 dziewczyn chodzi w ubraniach z hm czy reserved.

Dobrym sposobem żeby się wyróżnić z tłumu jest szperanie w szmateksach ;)
    moja propozycja jest następująca - wpisujcie swoje ulubione, gdzie zawsze coś ciekawego wyniuchacie. Koniecznie z adresem i jeśli macie info, kiedy mają dostawy to też piszcie, ok?? :)
    Aha, nie ograniczajmy się tylko do wawy, chociaż tutaj pewnie jest najwięcej lumpexów. Na pewno poza Warszawą też są ciekawe szmateksy, które warto odwiedzić :)

Wie o co chodzi
    Jesli chcesz to moge Ci lokalizajce secondhandow w Białymstoku podac ;-P . Okazyjnie (jak mam dużo czasu) lubie pojsc i wtedy zaczynam wielkie poszukiwania ;-D . Czasami cos w nich zniemie ,albo jakiś napis dorobie . Pozdrawiam ;-)

Wie o co chodzi Awatar Klaudd

The best ;)

To nieprawda, że w lumapch ubierają sie tylko bezdomni i biedni. Ja kocham tam chodzić! Zawsze znajde tam coś czego szuakm i czego nie ma w sklepach. Ostatnio kupiłam tam sobie kilka bluzek i spodnie w kratke i spodnice w kratke też ;) Idzie sobie tam znaleźć cos oryginalnego :P

Wie o co chodzi
    czasami można znaleźć naprawdę fajne rzeczy, których nikt inny nie będzie miał. lubię chodzić po lumpeksach.

Wie o co chodzi Awatar martus1991
    z trzy lumpexy są w Wawie na Bemowie obok McDonalda :]

i fajne są. ostatnio kupiłam sobie tam bluze [;
    habibi =* . www.chocomodels.com . <3

Wie o co chodzi Awatar Ola21
    W Warszawie polecam ciuchland przy pl. Narutowicza. Dostawa jest w każdy poniedziałek i z tego co pamiętam tam jest 40zł/kg. Zawsze mnie śmieszy fakt kupowania rzeczy na wage, ale naparwdę dużo bardziej się to opłaca. Ostatnio kupiłam tam śliczny sweterek Mexx'a który kosztował mnie....15zł, dodam, że był w świetnym stanie.

Uprawnienia umieszczania postów