W ktorym prziałku mi lepiej na boku czy na środku?:)macie jakies pomysły fryzur dla mnie?:)jesli tak przeslijcie zdjęcia:)pozdrawiam
W ktorym prziałku mi lepiej na boku czy na środku?:)macie jakies pomysły fryzur dla mnie?:)jesli tak przeslijcie zdjęcia:)pozdrawiam

najlepiej chyba wyglądasz z przedziałkiem na boku i z taką ściętą na ukos grzywką, i chyba włosy pocieniowanie. Tak jak na tym drugim zdjęciu:)
I'll spread my wings and I'll learn how to fly...
dziękuję za wypowiedzi tylko potrzebuję jakiejś zmiany i znudzila mi się grzywka na bok :(
bo zawsze jak jetsem na imprezie to ona jets w clay swiat nie prosta nie krecona tylko dziwna jakaś,chociaz uzyje dużo lakieru..;/
to może bez grzywki ale nadal z przedziałkiem na bok? Chociarz tak Ci najlepiej jak na 2 zdjęciu.
kurcze a mi się ostatnio spodobal przedzialek na środku tak jak ma Miranda Kerr no ale nie pasuje mi to trudno:(
Ostatnio edytowane przez kao ; 2009.07.22 o 09:40 Powód: zdjecia
przykro mi, ale po co masz się oszpecać? skoro tak jest najlepiej?
nie wiem sama,po prostu juz mam dosc grzywki na bok :(
uuurggh... z grzywką siciętą na bok są zawsze porblemy.
Nie układa się, trzeba poświęcić czas na modelowanie, jest np. przy sporcie nie wygodna i mnie osobiście czasami strasznie wkurzało jak nie mogłam jej spiąć gumką a mi zasłaniała oczy.
Obecnie doszłam do wniosku, że lepiej ją zapuścić. :)
:hahaha:
ja tak samo. obecnie jestem na etapie zapuszczania grzywki bocznej :)
no wlasnie i ja dlatego chcialam się przezucić na przedziałek na środku..no ale nie chce zebym wyglądała jak nie wiadomo co z tym przedzialkiem,:(
może gdyby te włosy przy twarzy przy przedziałku na środku były troszke podniesione nie ulizane to nie byłoby źle.
własnie mam je zakecone na duuuzych walkach zeby podnieśc je u nasady :P
to zrób zdjęcie i się pokaż :)